Pitäiskö hankkia uusi vaatekaappi?!?

uusi-vaatekaappi-hankittava-vaatekaappipursuaa

Se on vanha puinen talonpoikaiskaappi, tiedättekö, sellainen korkea huoneen komistus. Siinä on suuret ovet, jotka aukeavat eri suuntiin, ovien takaa aukeaa ihana näky: rekkitanko, joka on niin täyteen ahdettu, ettei vaatteita ole voinut vuosiin enää selata siinä!

Kaapissa on isot ja ihanat alalaatikot, joihin sujahtaa sukkahousuja ja legginssejä vaikka satoja. Ovien takana on myös pienempiä laatikoita, joita rakastan! Niissä on ihana säilyttää kaikenlaisia aarteita, kuten koruja ja muita asusteita.

Vaatekaappini on ihana, mutta se on aivan liian täynnä! Ongelma on se, että minä himoshoppaajana hankin koko ajan uusia kuteita enkä kuitenkaan raaski heittää pois vanhoja. Mikä neuvoksi? Ilmoittaudunko siihen kamalaan amerikkalaiseen ohjelmaan, oliko se himohamstraajat tai vastaavaa?

Keksin ratkaisun. Alan pitämään muotiblogia, jonka tarkoitus on auttaa minua löytämään oma tyylini. Se, mistä tykkään juuri nyt.  Koska tykkään ostaa uusia vaatteita, minun ei tarvitse huolehtia siitä, että vaatekaapissa ei yhtäkkiä olisi mitään mieluista päällepantavaa!

Toinen juttu mitä aion tässä blogissa jakaa, on tietysti vaatteiden shoppailuvinkit netissä. Hankin netistä kaikki vaatteet. Vaateverkkokaupat on niin ihania, että ne tarjoaa ilmaisen postikulun ja vielä kaiken lisäksi ilmaisen palautuksen! Voin tilata vaikka rekillisen vaatteita kotiin sovitettavaksi!!!

Mutta on hauskaa alkaa tähän! Kertokaa tekin kommenteissa ideat ja vinkit miten löytyy parhaat alennukset ja verkkokaupasta ja mistä löytyisi vaatteet netistä mahdollisimman halvalla!

One thought on “Pitäiskö hankkia uusi vaatekaappi?!?”

  1. Tämä on ensimmäinen esimerkkikommentti blogissasi. Kun blogisi lukijat kirjoittavat kommentteja artikkeliisi, näkyvät ne samalla tavalla kuin tämä kommentti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *