Zalandolta talvivaatteita

zalandon-verkkokauppaan-ostoksille-vaatekaappi

Tässä postauksessa en jaksa kauheasti muotiasioita miettiä, en ylipäätään ole muodista kovin kiinnostunut. Haluaisin vaan löytää jonkin oman tyylini, joka jotenkuten olisi katu-uskottava tänäkin aikana.

Nyt pysyn käytännöllisemmällä linjalla. Talvi nimittäin viimein tuli eikä minulla sitten kuitenkaan ollut kunnollisia talvivaatteita vaikka luulin asian olevan kunnossa. Talvikenkäni ovat ihan risat, talvin uudet jotta voi käydä lenkillä ja ulkoilla lasten kanssa. Lisäksi tarvitsen uudet toppahousut, koska entiset ovat käyneet pieneksi ja uuden takin koska sekin kiristää mahan kohdalta pahasti (asia pitäisi helpottaa kesäkuussa…;))

Näitä varten ajattelin poiketa Zalandon verkkokauppaan, josta olen muutenkin ostanut jo kaikenlaista ja siitä kaupasta minulla on hyviä kokemuksia. Tiesin että sieltä saa monenlaisia vaatteita, varmasti saan kaikki kerralla sieltä. Olen nimittäin niin laiska tai mukavuudenhaluinen etten kyllä varmasti jaksa yhtiä ostoksia varten tehdä kovin monta hakua netissä saati koota montaa ostoskoria. Kaikki pitää saada kerralla.

En kuitenkaan suuntaa suoraan Zalandon verkkokauppaan, vaan koska haluan mahdollisimman edullisesti, ongin ensin sinne alennuskoodin. Ensimmäinen paikka josta katson yleensä koodit kun olen ostamassa vaatteita on vaatekauppoja.fi -sivusto. Se on aivan loistava löytö! Se on toiminut ilmeisesti vasta vuoden verran, mutta mun mielestä siitä on valtava hyöty kun kuka tahansa lähtee nettiin tekemään vaateostoksia.

Sivustolla on kaikki yleisimmät ja käytetyimmät vaatteita myyvät verkkokaupat listattu ja arvosteltu. Siellä voi kuka tahansa jakaa kaupoista kokemuksia, mikä mun mielestä lisää luotettavuutta. On helppo katsoa kommenteista, jos muilla on onnistunut ostokset, kai ne minullakin onnistuu. Sivustolla on luetteloitu ja esitelty verkkokauppojen vaatemerkit erikseen. Sivustolla voi siis hakea merkkiä ja klikkaamalla haluamaasi vaatemerkkiä näet nopeasti mikä kauppa sitä myy!

No nyt haluan kuitenkin Zalandoon. Menen vaatekauppoja.fi sivustolle josta klikkaan Zalandon sivulle. Siitä näen heti, että Zalandoon on voimassa kaksi alennuskoodia: 10% kaikista normaalihintaisista tuotteista sekä 20% treenivaatteista. Kun klikkaan koodia koneeni kopioi koodin automaattisesti ja voin sitten liittää sen ostoskorin alekoodikenttään. Mun mielestä niin kätevää!

Zalandossa on voimassa vielä talven alennusmyynnit, paljon tuotteita 70% alennuksella!! Apua tätä tää silti on, vaatekaappi pursuaa jo ajatuksesta saati niistä kaikista klikkauksista joita haluan alennusmyynneissä tehdä! Munhan piti ostaa vaan niitä järkeviä toppavaatteita.

No, lopulta ostoskorini näytti melko täydeltä. LÖysin kengät, toppikset ja takin, takki alesta vaan 20 euroo, kengät ja toppikset normaalihintaiset miinus 10 pinnaa. Ei paha. Lisäksi löytyi treenivaatteita alesta, alesta myös talven sesonkivaatteita yksi villapaita, parit legginsit ja vähän alusvaatteita. Lapsille tilasin myös aika paljon alesta, ihan peruspaitoja ja housuja. Kyllä nää alet kannattaa hyödyntää!!!

Olihan tuo tilauksen arvo reilusti yli 200 mutta mitä siitä, kun sain niin valtavasti sille vastinetta! Ilmaiset toimituskulut sain ja voinhan aina palauttaa jos tulen katumapäälle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *