Kengät Spartoolta

Moi pitkästä aikaa!

Viimeksi kirjottelin niistä talvivaateostoksistani. Silloin tuli kyllä muuten hankittua kaikki tarvitsemani talvivaatteet, mutta siis kenkiä minulla himoshoppaajalla ei kertakaikkiaan ole tai paremminkaan ollut. Kenkähyllystäni ei hetki sitten löytynyt ollenkaan kenkiä tähän kalskeaan märkään eikä tulevaan talven pakkasiin, joten suuntasinkin sen takia kenkäkaupat.fi sivustolle.

Kenkäkaupat siis on kuulkaas sellanen huippuhyvä sivusto, johon on koottu kaikki mahdolliset kenkäkaupat! Mikä parasta sieltä löytyy voimassa olevia alennuskoodeja eri kenkäkauppoihin. Siis, minähän aina siis ihan aina haen joka nettishoppailuun alennuskoodin. Kun on kengistä kyse, menen aina ensin kenkäkaupat.fi sivustolle ja haen alennuskoodin. Kun olen hakenut alennuskoodin, menen verkkokaupan sivulle ja klikkailen ostokset. Sivustolta löytyy myös toimitusajat sekä toimitusmaksut (jos niitä edes on, bongaan usein ilmaiset toimitusmaksut).

kiilakorkokenkä

Siis minähän rakastan näitäkin kenkiä! Kengät on siis mun ihan pahe vaatteiden lisäks! Mun vanhaa nirskuva vaatekaappini kantaa sisällään ainakin 50 kenkäparia, jeps, luitte oikein! Ehkä se kertoo jotain tästä mun pakkomielteisestä shoppailuhimostani ja rakkaudesta kenkiin. Vaikka noita kenkiä löytyy noin rajattomasti, tarviin silti nyt talveksi kenkiä.

Tällä kertaa parhaat alet ja ihanimmat kengät löysinkin Spartoolta. Sain tietysti ilmaset postikulut sekä kolmet aivan ihanat kengät -30% alennuksella! Ihan mieletöntä. Ostin tietty saappaat sellaset matalat, sitten sellaset kiilakorko talvinilkkurit sekä kunnon talvilenkkarit. Nyt pärjään siis ihan mielettömän hyvin talven.

Tälläkin hetkellä muuten näyttää Spartoolla olevan 20% alennus normaalihintaisista tuotteista yli 150euron ostoksista. Joten kantsii hei ihan oikeesti hyödyntää tuota kenkäkaupat sivujen alennuskoodeja. Sieltä pystyy myös hakemaan kenkämerkkejä, tosi kätsää.

Mun talvikenkäostokset maksoi reilusti yli 200 euroa, mutta siis minähän ostan laatua aina. Mun mielestä on turha pihistää kengistä, koska niillähän me kävellään päivät pitkät ja käytetään monta tuntia päivästä. Oon huomannut omassa selässäni sen, että jos ei satsaa kenkiin niin sitten saa kyllä kärsiä! Siks tykkäänkin kytätä kaikki alennukset kenkäostoksiin, kun aina niihin uppoaa tuota rahaa.

Tuossa yllä olevassa kuvassa on yhdet niistä mun ostamista kengistä.  Nuo on niin ihanat, merkiltään Wonderit. Oon ennenkin ostanut Wonderin kenkiä ja on kyllä ollut huippuja. Nuohan on oikeaa nahkaa niin kestävät ikuisuuden, kunhan vaan muistaa huoltaa aina välillä. Onko muuten teidän mielestä kenkien huoltaminen jotenkin helppoa?

Siis mun mielestä se on helppoa ja yksinkertaista, mutta unohdan aina sen! Oon niin kiireinen ja en vaan muista tuommosia asioita, kun kenkien huoltaminen. Se ois oikeesti tosi tärkeetä, mut toisaalta nettihän on pullollaan mitä ihanampia kenkiä! Tuohan on myös oiva tekosyy saada uusia kenkiä. 😉 Noh, ainahan olisi parempi huolehtia hyvin, yritän nyt oikeasti ryhdistäytyä tässä asiassa. Käykääpä tekin tutustumassa tuohon kenkäkauppojen sivuihin, ei voi kun kehua kertakaikkiaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *