Alennuskoodeilla aina superalennukset

Ompa taas vierähtänyt aikaa edellisestä postauksesta…  :O

Mut ei se mitään, kiinnostavan aiheen äärellä edelleen, oikeastaan mun lempiaiheen, nimittäin nettishoppailun!!!! Mää niin rakastan shoppailla netissä, kun se on niin kauheen helppoa ja on koko ajan saatavilla mielettömiä valikoimia!

Mää oon viime aikoina ottanut oikein asiakseni valistaa ihmisiä käyttämään netissä shoppaillessa noita alennukoodeja! Todella moni on vielä niin lapsen kengissä tuossa netistä shoppailemisessa, että ei oikeastaan edes tiedä mitä koko alennuskoodi tarkoittaa ja mistä niitä löytyy. Tiivistän sen teille:

• Alennuskoodi on tiettyyn alennukseen tietyssä verkkokaupassa oikeuttava koodi

• Alennuskoodi on sama kuin kuponkikoodi, tarjouskoodi, alekoodi, tai millä sitä voikaan kutsua

• Alennuskoodi on aina tietyn ajan voimassa

• Alennuskoodeja saa yleensä uutiskirjeiden mukana tai lahjaksi tilauksista

• Alennuskoodeja kootaan tietyille sivustoille, kuten Alennuskoodeja.fi sivustolle

vaatekauppaan-lahjakortti-miehelle-vaatekaupat

Alennuskoodi on yleensä joku sana tai kirjainyhdiste tai sit joku randomi numerokirjainsarja. Se kannattaa aina kopioida control+c näppäimillä ja kun menet verkkokauppaan, aktivoi koodi liittämällä se ostoskorin alennuskoodi-kenttään.

Alennuskoodin käyttö on todella yksinkertaista ja kannattavaa! Itse teen aina niin, että kun olen menossa jotain shoppailemaan, käyn ensin keikan tuolla alennuskoodi-sivustolla ja katson, onko kyseiseen kauppaan voimassaolevaa koodia. Jos ei, saatan shoppailla jossain toisessa kaupassa, jonne on koodi! Tai sit saatan oottaa että tulee joku koodi tai sit shoppailen ilman koodia, kylläkin harvemmiN!

Yleensä vaikka noihin netin suosituimpiin vaatekauppoihin ja aina jotain alekoodeja voimassa, kuten esim Zalandolle, Nellylle tai muihin kauppoihin. Samoin noihin hotellivarauksiin saa lähes aina alennuskoodin!

Monesti ennen pääsiäistä tai etenkin marraskuussa Black Friday päivänä on aivan hulluna alennuksia ja alennuskoodeja! Silloin kannattaa oikeasti mennä kattoon mitä kaikkea silloin kannattaa ostaa. Mää oon ostanut jo monena vuonna esim joululahjat tuolloin, aivan superalennuksilla verkkokaupoista! Ja se on ihan huippua ku sit ne on valmiina eikä tarvi sit enää juur joulun alla juosta kieli pitkänä kaupoissa!

Mulle alennuskoodien käyttö on siis ihan normisettiä, siks en aikasemmin hoksannut oikein edes avata koko juttua, ku luulin että kaikki niitä käyttää. Tuli palautetta, ni siks kirjoitin tämän postauksen. Kaikki ei todellakaan tiiä niistä. Mut kyllä tulee tietämään, koska kyllä se näyttää että ne on tullut aivan olennaiseksi osaksi verkkokauppojen mainontaa netissä! Kyllä ne kaupat saa niin paljon liidejä noiden koodien kautta.

Kokeilkaapa itte!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *